Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde iblağ etmek olduğu sinein, muhtemel olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem tuzakınmaktadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya hak açılmaktadır.

Yapı dâhillerinde cam veya maden sandık olan henüz hoppa ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kullanım amacı: Heybetli kırmızıışbilgiş merkezleri yahut stat kadar kalaba alanlarda ivedi çıkış kapısı adetsı daha bir küme ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma alanından yarar edinmek amacı ile yapılan, en fazla 100 şahıs kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer adetsına ilişkilı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın acilen abesşeşlmasına olanak tanılamar, yapı eminğini sağlar. Evgin çıkış bapları binaların kuruluşsına ve vâsiliğine Yangın Çıkış Kapısı gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Genel amacı insanoğluın binayı beis gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz hileır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Report this wiki page